zondag 23 januari 2011

Ding 1, 2 en 3

Het formulier ingevuld. Dat betekent dus dat er al 3 dingen zijn afgerond.Ik ben heel erg benieuwd naar de inhoud van de eerste bijeenkomst in De Mare.Ik heb me voorgenomen om te proberen de 23 dingen op mijn vrije dinsdag in te plannen.Soms heb ik het idee dat er geen tijd genoeg is om alles te doen wat ik wil. Eigenlijk kom ik altijd een dag te kort. Er is zoveel wat leuk is om te doen.....

5 opmerkingen:

  1. Sommige Dingen zullen sneller gaan dan anderen; lekker he, met een paar klikken al 3 Dingen gedaan! Veel plezier de komende tijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat ik jou nu ook kan 'herkennen'.
    Je zult die vrije dinsdag nodig hebben, Schatgraver, maar maak er vooral iets leuks van.
    Dit is, jou kennende, vast één van die leuke dingen die te ontdekken zijn.
    Veel plezier en succes!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie toepasselijke naam heb je gekozen, want er is heel van te graven en ik hoop dat je een berg mooie pareltjes en juweeltjes gaat vinden. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schatgraver, ik houd van cryptogrammen, maar jouw naam is voor mij nog niet ontsloten. Ik slaap er nog een nachtje over. In elk geval een prikkelende naam met al een leuk begin. Veel plezier in het ontdekken van al die 23 dingen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Schatgraver, ik heb je gevonden hoor! Veel plezier en sterkte de komende tijd. We zullen elkaar vast nog wel nodig hebben!

    BeantwoordenVerwijderen